Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate a Website-ului Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România

Ne bucurăm de vizita dvs. pe pagina noastra web și dorim să vă furnizăm câteva informații esențiale referitoare la angajamentul nostru privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.

Prin „Website-ul CNCPIR” înțelegem pagina web (website, landing page etc.) deținută, administrată sau aflată sub umbrela CNCPIR (Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România), respectiv https://www.cncpir.ro/

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

Cine suntem noi

Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România este o organizaţie profesională, neguvernamentală, apolitică, fără scop lucrativ, cu personalitate juridică, desfășurându-și activitatea de utilitate publică la nivel național, prin autofinanțare, care este constituită și funcționează potrivit prevederilor Ordonanței de Guvern nr.66/2000 republicată în temeiul art. II din Legea nr.331/2006.

Camera are personalitate juridică de la data de 23 septembrie 2000, data intrării în vigoare a Ordonanței de Guvern nr. 66/ 2000.

Date de contact ale CNCPIR:

Tel:  031 437 02 14 / 0721 231 743

Fax: 031 437 02 15

Email: office@www.cncpir.ro

Utilizarea Site-ului CNCPIR

Accesând sau utilizând orice parte/funcție a Website-ului CNCPIR, înseamnă că vă angajați să acceptați și să respectați termenii, condițiile și politicile menționate și/sau disponibile prin hyperlink și aveți minim vârsta legală în conformitate cu legislația națională aplicabilă. Dacă nu acceptați termenii, condițiile și politicile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea site-ului nostru.

Dreptul de proprietate intelectuală

Conţinutul Website-ului CNCPIR: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, constituie integral proprietatea CNCPIR şi sunt apărate de legile privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul CNCPIR a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

CNCPIR poate oferi utilizatorului/clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conţinut al site-ului, cum este cazul sectiunii de log-in Utilizatori. Acest acord se aplică strict pentru conţinutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord şi doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fără a putea utiliza alte conţinuturi ale Website-ului CNCPIR.

Utilizarea Website-ului CNCPIR a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă CNCPIR nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuit pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.

Vă rugăm să raportați orice eventuală încălcare a dreptului de autor sesizată pe site la adresa Bucuresti, sector 2, cod postal 021453, str. Matei Voievod nr. 103 – 113, bl. O3, sc. 3, ap. 92

De unde colectăm date despre dvs.

În general, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul Website-ului CNCPIR, a rețelelor de social media, sau în timpul vizitelor dvs. la sediul nostru.

Ocazional, când suntem în proces de recrutare, este posibil să colectăm date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți.

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

Cum utilizăm datele cu caracter personal

Vă rugăm găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

Dacă interacționați cu noi folosind datele de contact disponibile în paginile/formularele de contact ale Website-ului CNCPIR vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă oferi informații și oferte cu privire la serviciile noastre, pentru a soluționa situația semnalată și pentru a ne îmbunătăți comunicarea cu Dvs.